Ζήστε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας

Φίλοι του Νυμφαίου από όλη την Ελλάδα, επιλέγουν συχνά τον ξενώνα Λα Μοάρα για να τελέσουν στους κήπους του γάμους, βαφτίσια, επιχειρηματικές συναντήσεις και άλλες εκδηλώσεις. Συχνά τότε λαλούν και συναρπάζουν τα περίφημα Χάλκινα της Φλώρινας. Για τον σκοπό αυτό διατίθεται πλήρης εξοπλισμός και σέρβις φαγητών-ποτών κάτω από λευκά στέγαστρα και ομπρέλες. Ο ενδιαφερόμενος, όμως, μπορεί να επιλέξει το catering της προτιμήσεώς του.

Βαρύτιμη παράδοση με τις πιο σύγχρονες ανέσεις

Έτσι ο επισκέπτης του βρίσκεται φυσιολογικά στην κορυφή ενός απέραντου ζωγραφικού πίνακα που φιλοτέχνησε η Γεωγραφία και γέμισε η Ιστορία. Μετά τα δάση και τα λιβάδια του ορεινού χωριού, ξεδιπλώνονται χαμηλότερα κοιλάδες, μικροί κατάσπαρτοι κάμποι, χωριά, λίμνες, η Πτολεμαΐδα, το ενεργειακό κέντρο της χώρας με τους επιβλητικούς ατμοηλεκτρικούς σταθμούς και τα ανοικτά λιγνιτικά πεδία.

Τον ορίζοντα στολίζουν τεράστιες οροσειρές όπως το Βέρμιο, το Σινιάτσικο, τα Πιέρια, τα Καμβούνια και στο βάθος Βασιληάς ο ΄Ολυμπος. Την νύκτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, λάμπει ο επίγειος Γαλαξίας με τα φώτα των χωριών, των ορυχείων και των εργοστασίων.

Ο ξενώνας αναπαριστάνει αυθεντικά τα περίφημα παλαιά αρχοντικά και στους εσωτερικούς του χώρους συνδυάζει την βαρύτιμη παράδοση με τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Περιβάλλεται από ένα μεγάλο αλπικό λειμώνα, κήπους και έλατα.

Διαθέτει οκτώ άνετα δωμάτια, εστιατόριο, δύο σαλόνια, έναν Καλόν Οντά με κεντητές βελέντζες, μαξιλάρες και τζάκια και αίθουσα ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλιοθήκη. Το ξακουστό Κελάρι του προσφέρει τα πιο ονομαστά κρασιά των μακεδονικών αμπελώνων σε όλη την κλίμακα επιλογής.

Ο χώρος μας